Invertergeneraator Inari i1800

Invertergeneraator Inari i1800

Invertergeneraator Inari i7500S-ET

Invertergeneraator Inari i7500S-ET

Invertergeneraator Inari i3200S

804,00 €
4-taktiline, ühesilindriline, õhkjahutusega bensiinimootor. Generaator on varustatud 12V alaldi funktsiooniga: USB väljund. Madal müratase: 72 dBA Invertergeneraatorite eeliseks on kompaktsus, madalam müratase, väiksem kaal ja suurem kütusesäästlikkus. Inverteerimissüsteem, muundab mootori poolt toodetud elektri püsivaks ja ühtlaseks vooluks, sarnaselt elektrivõrgu poolt pakutavale elektrile. Invertergeneraator on ideaalseks valikuks tundlike elektroonikaseadmete, nagu sülearvutite, nutitelefonide ja muu delikaatse tehnika, toiteks, kuna puhas väljundvõimsus aitab vältida pingekõikumisi. Tänu oma kompaktsele suurusele ja kergele konstruktsioonile on invertergeneraatorid väga kaasaskantavad ja mugavad mitmesugusteks rakendusteks, sealhulgas matkamiseks, õuesündmusteks, jalgpallimängudeks ja isegi hädaolukordadeks tagavarakasutuseks voolukatkestuste ajal. Lisaks saate kaks samasugust mudelit omavahel paralleelselt ühendada, kahekordistades võimsuse ja laiendades generaatorite kasutusala veelgi.
Saadavus: Tartu laos
SKU
i3200S
Lisainfo
Pinge [V] 230
Nominaalvõimsus [kW] 2.5
Maksimaalvõimsus [kW] 3.2
Toitepistikud 1x230V, USB
Sagedus [Hz] 50
Kütusepaagi maht [l] 4.1
Kütusekulu 50% koormuse juures [l/h] 0.7
Mootori käivitamine Manuaalne
Müratase Lpa (7m)/Lwa [dB] 72
Mootori tüüp 4-taktiline ühesilindriline õhkjahutusega bensiinimootor
Kaitseklass IP23
Kaal [kg] 23.5
Automaatne pingestabilisaator Inverter
Mõõdud (PxLxK) [mm] 500/270/470

Inari - Toiteallikas igaks olukorraks.

 

Inari väärtustab taskukohaseid hindu, kvaliteeti, lihtsat hooldatavust ning usaldusväärsust. Inari generaatorid on loodud vastu pidama ka kõige raskematele tingimustele, tagades katkematu toiteallika siis, kui seda kõige enam vaja läheb.

Inari on uhke oma kohustuse üle tagada kliendi rahulolu ning pakub erakordset järelteenindust, et tagada nende generaatorite parim töökindlus aastateks ette.

Valige Inari, kui soovite usaldusväärset ja taskukohast lahendust oma energiavajaduste jaoks.